Meditation

Meditation kan være meget svært at gøre alene uden at blive guidet. Vi sætter os – og aner ikke hvad vi skal stille op med alle de tanker. Ved at lytte til en guidet meditation, får du nænsomt at vide, hvad du kan gøre.

Meditationerne er korte, så de er nemme at lytte til i en travl hverdag.

Jeg lægger vægt på lavpraktiske meditationer, altså nogen der er nemme at udføre med stor effekt. Selvom du kun har 2-5 minutter, så kan du stadig få stor gavn af meditation!

Meditation

Kropsafspænding

Meditationen hjælper dig med at komme ud af hovedet, slippe de mange tanker og komme ned i kroppen, så du bliver mindre stresset og får mere kontakt til hvordan din krop har det og hvad den har behov for.

Varighed ca. 12 minutter.

Pris 25 kr.

Stop din indre kritiker

Lyt til denne guidede meditation og lær hvordan du kan reducere din indre kritiker, de tanker hvor du kritiserer dig selv. Få mere glæde og frihed i dit liv.

Varighed: Ca. 10 minutter.

Pris: 25 kr.

Hurtig ro i hjernen

Reset hjernen nemt og hurtigt vha. simple øvelser, som du kan bruge uanset hvor du er. Slip de mange tanker.

Varighed: Ca. 10 minutter.

Pris: 25 kr.

 

Bedre indre dialog

Vil du gerne have en bedre indre dialog, hvor du taler blødere til dig selv? Det kan give dig mere glæde, ro og frihed. Lyt til denne meditation og lær hvordan.

Varighed: Ca. 10 minutter.

Pris 25 kr.


Kontakt mig for at bestille

 

Meditationskurser

Du kan også deltage på meditationskurser. Der opstår en særlig energi, når vi er flere der mediterer sammen. Samtidig kan du også stille alle de spørgsmål du har og får, og du kan høre om de andres oplevelser. Det kan være rigtig rart at vide, at man ikke er den eneste i verden, der synes noget er svært. Og herligt at høre fra underviseren, at det er helt normalt, og hvad den gode måde til at tackle det på, er. Vi er bare mennesker med rigtig mange tanker og følelser! Og langt de fleste af os har ikke lært hvordan meditation kan hjælpe os til at få ro på vores tanker, følelser og krop.

Læs mere om meditations- og mindfulnesskurser

“Jeg synes, at det har været et supergodt afbræk i hverdagen. Utroligt hvad bare små 10 minutter væk fra skærmen kan gøre. Tankevækkende, at man tit synes, at der ikke er tid – når 10 minutter kan gøre en stor forskel. Jeg har været godt tilfreds med dine forskellige små øvelser, gode og varierende”

Medarbejder i Styrelsen for IT & Læring

“Meditation giver et frikvarter. Jeg skal  specielt huske de dage, hvor jeg ikke synes jeg har tid. Der er det ekstra vigtigt jeg får nulstillet min hjerne. Jeg er begyndt at bruge teknikkerne i dagligdagen fx når det spidser til, så husker jeg lige at trække vejret godt et par gange og forestiller mig at jeg sender tankerne afsted som balloner”

Anonym

”Jeg er superglad for dine mindfulness meditationer – de er et fantastisk afbræk i arbejdsdagen. Du er et roligt, sympatisk menneske med en behagelig stemme. Man føler sig helt hensat til en anden verden, hvor alt er svævende let og ubesværet. Jeg bliver altid overrasket over, at der kun er gået 10 min bagefter, for det er som om, at man har været væk i lang tid. Hovedet er dejlig tømt og friskt oven på sådan en meditation”

Dorrit, Styrelsen for IT & Læring

“Jeg har deltaget i Mindfulness kurset hos Benedicte henover foråret, og har hver gang glædet mig til at komme næste gang. Over seks gange blev vi introduceret til- og fik prøvet mange forskellige typer mindfulness meditationer, som dels blev holdt indenfor- dels udenfor i naturen ved en fredfyldt lille sø. Vi fik også en del teori med, sparring og gode idéer til hver især at få det ind i vores hverdag. Hyggeligt at møde de andre søde deltagere, men bedst af alt var den ro, accept og professionelle tilgang man blev mødt med af Benedicte, hvilket for mit vedkommende betød at jeg for første gang har prøvet at koble fuldstændigt af under meditation – og have det rigtig rart bagefter. Jeg kan varmt anbefale at gå hos Benedicte, som jeg finder utroligt tillidsvækkende”

Helle

“I starten var det svært for mig at forlade min skærm, men nu hvor jeg har forstået vigtigheden af pauser, så er det blevet nemmere for mig at gå fra skærmen og tage en pause”

Pia Welsch, Swedbank

“Jeg har gået til mandagsmindfulness hos Benedicte og kan varmt anbefale dette kursus, som har hjulpet mig til at få bedre styr på tanker og se positivt på tingene, ligesom meditationen har givet ro”

Eva