Kurser

Kurser i mindfulness og meditation kan hjælpe dig med at få mindre tankemylder, mere ro og et mere positivt sind.

“Det gik overraskende hurtigt med at komme ud af hovedet”, sagde en kursist efter en mindfulness vandring. Andre kursister har samme oplevelse: mindfulness og meditation kan læres hurtigt og effekterne er tydelige hurtigt.

Alle kan deltage!

Mindfulness gåtur i stilhed – nye datoer kommer

Mindfulness sansetur

“Det gik overraskende hurtigt og godt med at få tankerne ud af hovedet”, sagde en kursist efter at have prøvet en stille vandring med fokus på sanserne.

Hjernen har to dele: en tænkende del og en sansende del. For at give hjernen en pause for tanker, kan vi bruge den anden del af hjernen, den sansende del, hvor vi fokuserer på bare at være og nyde.

Lær hvordan sanserne kan bringe dig tilbage til nuet og ud af de mange tanker.

Oplev at gå i naturen i stilhed – sammen med andre og med afstand – hvor du bliver guidet til at opleve de sanseoplevelser vi kan få ved at være i naturen. Når vi går sammen med andre, taler vi sammen. Dvs. vi bruger den tænkende del af vores hjerne på at forstå, hvad de andre siger og hvad vi skal svare. Ved ikke at tale sammen får vi fokus på vores sanseoplevelser. Sidst på turen vli der være mulighed for at dele oplevelserne. Der vil også være flere små meditationer undervejs.

Vi går sammen en tur i et skønt lille naturområde.

Alle kan være med 🙂

Tilmelding nødvendig senest kl. 10 på dagen på 28400071 eller info@mind-break.com.

Pris 100 kr på mobile pay 28400071.

Hvis vejret er dårligt, aflyses turen og beløbet tilbagebetales til dig.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Stille og positivt sind introduktion – datoer kommer

Stille og positivt sind introduktion

Introduktion til nemme og praktiske meditationer for at få et mere stille og positivt sind i en travl hverdag. Lær at håndtere de mange tanker.

Du får prøvet mindfulness meditationer indenfor: vejrtrækning, kropsafspænding, fokus på tanker, mindful eating, mindful walking, compassion, taknemmelighed og selvværd.

Du får meditationerne til evig eje efter kurset. Jeg har medtaget de bedste meditationer fra min undervisning i mindfulness, meditation og positiv tænkning. Oplev god energi, mange meditationer og flere små pauser. Alle er velkomne!

Pris 300 kr.

Corona: hvis kurset ikke kan afholdes pga. coronarestriktioner, tilbagebetales beløbet til dig.

Positiv tænkning

Kursus i positiv tænkning. Bliv ven med dit sind. Forstå tankens natur

Formålet med kurset i positiv tænkning er at give forståelse for tankens natur. Du lærer metoder til at være mere positiv og konstruktiv hjemme, på arbejdet og i dine forhold. Kurset er gratis og inkluderer emner som:

  • At forstå tankens natur
  • At lære sindet at kende
  • A tage kontrol over livets oplevelser
  • At udvikle selvtillid
  • At skabe ens egen realitet
  • At gøre hverdagen til en positiv oplevelse

Datoer:

Meditationskurser – datoer kommer

Meditation

Introduktion til mindfulness meditation med mange nemme og praktiske meditationer, som man kan bruge i hverdagen til at få et liv i mere balance uden alt for mange tanker. Alle kan deltage. Nybegyndere er meget velkomne. Det er også muligt at følge kurset online.

Hvis kurset ikke kan afholdes pga. coronarestriktioner tilbagebetales beløbet til dig.

En dag i stilhed med mindfulness og meditation – datoer kommer

En dag i stilhed

med mindfulness og meditation

Oplev en dag i stilhed, hvor du bare kan slappe af og prøve forskellige mindfulness meditationer. Du bliver guidet igennem nemme og praktiske meditationer, som du bagefter kan bruge i din hverdag. De kan være med til at give dig mere ro og slippe de mange tanker. Du kommer til at prøve forskellige meditationer: åndedrætsmeditation, gående meditation, meditation under spisning, sansemeditation på en gåtur, fokusmeditation og afspændingsmeditation. Alle meditationer er tilbud, så du springer bare over og slapper af, hvis du ønsker det.

Mindfulness og meditations retreats

Mindfulness og meditations

Retreats

Oplev mindfulness, meditation og positiv tænkning i skøn natur.

Hver dag er der undervisning i mindfulness med øvelser og meditation inde og ude fx på korte, skønne gåture i naturen og i poolen. Mindfulness øvelserne er lette at lære. Du skal ikke præstere noget.

Alle aktiviteter er tilbud, så du vælger selv, om du vil deltage eller springe over.

Dato, sted, priser mv. kommer. Corona: hvis kurset ikke kan afholdes pga. coronarestriktioner, tilbagebetales beløbet til dig.

Online kursus i mindfulde møder og e-mails

Online kurser i mindfulde møder og e-mails

Få tips til hvordan du kan håndtere e-mails og møder mere mindfuldt. Du får 3 videoer: 1. Introduktion, 2. E-mails (med 1 minuts mindfulness pause) og 3. Møder.

I alt varer videoerne 27 min. Du kan se dem hver især eller samlet.

Pris: 100 kr.

Du modtager meditationen i din mail og kan afspille eller downloade den derfra.

Kurser og oplæg om mindfulness i virksomheder og organisationer

Kurser og oplæg om mindfulness

i virksomheder og organisationer

Foto v. MejFoto

Få et oplæg om hvordan medarbejdere kan få en mindful arbejdsdag, så stress og mange tanker mindskes og energi, ro og fokus øges.

Prøv et forløb i at holde mindfulde pauser på 15 minutter 1-2 gange ugentligt. Pauserne giver deltagerne mulighed for at “resette” hjernen, få energi og se klarere på deres opgaver. De positive effekter kan opleves med det samme.

Pris: 750 kr. pr. time

Corona: hvis kurset ikke kan afholdes pga. coronarestriktioner, tilbagebetales beløbet til jer.

Facebook fællesskab

Facebook fællesskabet

Stille sind cirklen

Kom med i det gratis online fællesskab på facebook Stille Sind Cirklen, hvor vi deler tips og tanker omkring at få et stille sind uden alt for mange tanker.

Jeg deler meditationer og øvelser.

Alle er velkomne.

“Tusind tak for en rigtig dejlig og mindful dag i går i fantastiske rammer. Det var virkeligt skønt det hele”, Susanne Lyngholm

“Tak for en MEGET givende lørdag i positiv tænkning. Vi var så glade, rolige og taknemmelige for at vi deltog”, Jane og Pernille

“Jeg har deltaget i Mandagsmindfulness og haft stor glæde og udbytte af Benedictes undervisning. Det har været et skønt frikvarter, og hver gang er jeg gået hjem med fornyet energi. Benedicte har formået at skabe et meget trygt rum, hvor der udover øvelser har været gode snakke. Kurset har giver mig masser af lyst til at fortsætte mindfulness”, Chanette Bønvad

“Jeg synes, at det har været et supergodt afbræk i hverdagen. Utroligt hvad bare små 10 minutter væk fra skærmen kan gøre. Tankevækkende, at man tit synes, at der ikke er tid – når 10 minutter kan gøre en stor forskel. Jeg har været godt tilfreds med dine forskellige små øvelser, gode og varierende”.