Tankemylder

Tankemylder er, når hovedet er fyldt med alt for mange tanker, du kan ikke fastholde tankerne, der er nærmest kaos i hovedet og du bliver træt, stresset og irritabel. Nærmest hver dag. Kender du det?

Du er ikke alene! Vi har op til 100.000 tanker om dagen – og det kan vores hjerne ikke håndtere godt særlig længe. Vi får nyheder fra alle sider, opdateringer fra sociale medier, kravet om effektivitet stiger og vi vil gerne være gode forældre, venner, partnere og have et godt fritidsliv. Vi har fået et liv, hvor vi har langt flere tanker end før. For ikke så lang tid siden, havde vores forfædre et meget fysisk arbejde. Det er for mange af os erstattet med arbejde, der kræver, vi bruger vores hjerne meget mere end før.

Samtidig har vi ikke lært at håndtere vores tanker. Derfor føles det som et kæmpe, uhåndterbart tankemylder. 

Den gode nyhed er, at der er nemme og lavpraktiske redskaber til at håndtere tankemylderet vha. mindfulness, meditation og healing.

Du kan læse mere om det her på siden eller ved at følge Mind Break på facebook. Du er også velkommen i fællesskabet Stille sind Cirklen på facebook

Mindfulness kan reducere tankemylder

Du kan fx lære mindfulness, hvor du får en større forståelse for hvad tanker er, hvordan de fungerer, hvordan du kan lære at styre de mange tanker og hvordan du kan få et bedre forhold til dem. Kurserne er fokuseret på at give dig nemme og lavpraktiske redskaber og meditationer, som du kan bruge i din hverdag til hurtigt at opleve gode resultater.

Meditation kan reducere tankemylder

Det kan være meget svært at meditere alene uden at blive guidet. Vi sidder og aner ikke hvad vi skal gøre med de mange tanker. Det er nemmere, når du bliver guidet i, hvad du kan gøre. Disse meditationer guidede og korte, så de er nemme at lytte til i en travl hverdag. Du kan meditere på at få et stille sind uden mange tanker, at stoppe indre kritiske tanker, at nyde gåture uden at tænke hele tiden mm.

Healing kan reducere tankemylder

Healing bringer balance i dine energicentre, dine chakraer. I kombination med clairvoyance og mindfulness kan det give dig indsigter i årsagen til dit tankemylder og du får redskaber til at håndtere tankerne.

Mange oplever en gevaldig ro efter healingen, stress reduceres, og der kan komme fingerpeg om hvilke ting du vil have gavn af for at opnå mere balance og få mere glæde og ro.

Læs mere om healing og tankemylder