Natur & Nærvær

din guide til ro og glæde i hverdagen

Præstø

24-25.8.24

 

 

 

 

 

 

 Hvis du er en kvinde, der er klar til at føle mere ro i sind og krop, og lære hvordan du mere roligt kan håndtere et travlt liv, så vær med i dette retreat, hvor du vil lære hvordan du kan være mere nærværende overfor dem omkring dig og hvordan du kan give dig selv ro og glæde i hverdagen.

Her er natur og stilhed overalt, kun den sagte vind og fugle kan høres. Det er lease for sjælen.

Dine øjne dvæler ved det smukke hav med udsigt til Møn, du nyder de smukke blomster, din krop bliver blød i solkrogene, i spaen og måske med et dyb i havet. Om aftenen forbavses du af stjernehavet i Dark Sky og måske hører du ugler.

Du nyder og overraskes af naturens mirakler, når vi går en sagte gåtur i skoven, lytter til skovens forunderlige lyde, dufter til fantastiske planter og måske smager på nogle bær.

Du føler dig som barn igen og din nysgerrighed og glæde vækkes med det samme. Tænk at der skal så lidt til! 

Du husker nu de ting, som du kan lide at gøre, og mærker glæden fylde dig igen. Du bliver mindet om dine gode sider,  der hvor du føler dig i dit es og har nemt ved at være til. Det er en skattekiste, som du kan åbne, når som helst du har behov for det.     

Du griner med dine nye veninder, og nyder roen ved at være i et fællesskab med ligesindede, hvor du føler dig forstået, set og hørt. I deler skønne oplevelser og inspirer frit hinanden.

Ville det ikke være skønt, hvis der var mere ro i dine tanker? På dette retreat kan du vha. mindfulness og skovbadning lære hvordan du hurtigt kan få stilnet dine tanker, så du føler dig mere rolig og tilfreds.

Kan du forestille dig at komme hjem fra arbejde og ikke være så træt og udkørt? På retreatet vil du vha. meditation og mindfulness lære hvordan du kan få mere overskud og glæde i dit liv, så du kan være mere nærværende overfor dine nære og gøre ting du elsker.

 Ville det ikke være skønt at vide, hvordan du kunne håndtere den daglige stress? På retreatet kan du lære vha. positiv tænkning at passe bedre på dig selv når du føler dig presset og udkørt, så du kan føle dig mere nærværende, rolig og tilfreds.

 Forestil dig glæden ved at gøre flere af de ting, som du elsker? På retreatet vil du vha. meditation og positiv tænkning huske de ting du elsker at gøre, så du føler dig mere glad, tilfreds og lykkelig. 

 Kan du forestille dig, hvor skønt det er at sætte tid af til dig selv, hvor du er i centrum og kan blive fyldt op med gode oplevelser. Hvor du ikke skal yde noget, ingen forventer noget af dig. Hvor du bare kan være dig selv.

Mit hjerte synger!

Her er ro, natur og hyggeligt

Du vil blive overrasket over de lyse værelser samt den hyggelige og rolige stemning i mit hjem.

Her er helt stille og du er på et af de smukkeste steder i Danmark. Om natten kan have vinduerne åbne og falde i søvn til naturens milde lyde

Her er fabelagtig udsigt til havet, du kan se Møn og om aftenen kan du se ekstremt mange stjerner, da det er Dark Sky område.

Der er en herlig spa, der også kan bruges om aftenen til at ligge i og kigge på stjerner. Der er et dejligt lounge område, stor skøn terrasse og en herlig  have med vild natur.

Tæt ved er der en skøn skov og der er en fin lille strand.

 

 

Maden er skøn og kommer fra det bedste spisested i Præstø ifølge TripAdvisor: Muldiverset. I deres gastronomiske univers vil du opdage at maden pludselig smager bedre,  og i det hele taget giver en større oplevelse.

Der bruges kun økologisk certificerede råvarer hvoraf en stor del tilmed er biodynamiske. De arbejder med de lokale idealistiske avlere som er i stand til at skabe helt unikke råvarer.  

De arbejder ud fra en gastronomisk filosofi hvor grundsmagene, råvarerne og tilberedningen virkelig kommer i spil.

De går aldrig på kompromis med deres gastronomiske principper og de laver alting fra bunden, fra friskrørt mayonnaise, over syltevarer til friskbagt brød – og de laver altid mad af rene råvarer. Fx. er deres smørrebrød helt legendarisk.

Dag 1

Dagen starter med blide og nemme meditationer, der bringer dine tanker ud af hovedet og får dig tilbage i din krop i krop igen.

Vi går i naturen og skoven og lader vores sanser føre os ind i en vidunderlig verden, hvor vi oplever naturens magi og husker hvor fantastisk det var at opleve naturen som barn samtidig med at hovedet tømmes for tanker.

Du får mulighed for at fokusere på dine positive sider, hvad der gør dig glad og hvad du er taknemmelig for, og mærke hvordan det fylder dig op med energi, glæde og taknemmelighed.

Vi vil nyde de skønne økologiske måltider gennem dagen.

Der er tid til at bade, gå i spa, gå en lille tur, slappe af på terrassen, i loungeområdet eller i den vilde have.

Dag 2

Morgenen starter med blid og dejlig yoga, guidet af den meget søde og dygtige yogainstruktør Sussie Jensen.

Du får masser af inspiration til, hvordan du kan gøre små ændringer i din hverdag, der vil give dig mere ro og glæde.

På en vidunderlig meditation vil du opleve dit eget helt perfekte og specielle sted, som du altid kan besøge igen.

Også i dag får du helt fantastisk økologisk og velsmagende mad.

Jeg vil så gerne med!

Denne weekend er det rigtige for dig, hvis…

  • Du gerne vil give dig selv et skønt åndehul, hvor du kan fokusere på dig selv

  • Du gerne vil håndtere dine tanker, så du bliver venligere ved dig selv og får mere overskud til dine nærmeste

  • Du gerne vil have en hverdag med mere ro og glæde
  • Du elsker naturen og gerne vil være mere nærværende i den
  • Du elsker velsmagende økologisk mad lavet med hjertet af lokale råvarer
  • Du vil lære gode, korte og lette meditationer, der hurtigt giver ro og glæde
  • Du gerne vil møde andre ligesindede kvinder, som kan inspirere dig og som du kan slappe af sammen med og bare være dig selv
  • Du gerne vil opleve dark sky fx. fra en skøn spa eller på terrassen i et varmt tæppe
Gå langsommere og opnå mere glæde ved nuet

Denne weekend er IKKE for dig hvis …

  • Du ikke kan overskue at køre til Præstø (det tager 1 times tid fra København)
  • Du er overbevist om, at meditationer skal vare over 30 minutter og man skal sidde i lotusstilling 
  • Du hellere vil lære på egen hånd
  • Du ikke nyder naturen og økologisk mad
  • Du interesserer dig ikke for Dark Sky
  • Du ikke mener, at du kan gøre noget ved dine tanker og følelser. Du er, som du er.

Jeg skal med!

Bonus

Efter retreatet er du velkommen i en facebook gruppe udelukkende for deltagerne, hvor

* du kan finde meditationerne

* vi kan minde hinanden om de gode teknikker, så vi ikke glemmer dem i hverdagen

* vi kan inspirere hinanden fremover og lære mere

Du får også rabat på healing med clairvoyance.

Hvad er inkluderet?

 

  • Let, praktisk og humoristisk undervisning lørdag og søndag
  • 1 skøn morgenmad søndag
  • 2 fuldstændig fantastiske frokoster lørdag og søndag
  • Eftermiddags kaffe/the og fabelagtig kage lørdag og søndag
  • Fuldstændig overdådig aftensmad evt. med 1 glas vin lørdag aften
  • Evt. overnatning i skønne værelser

Hvad er IKKE inkluderet? 

  • Din egen transport til og fra retreatet
  • Overnatning, hvis du overnatter et andet sted

Benedicte Due, retreatleder og underviser i mindfulness, meditation, positiv tænkning og selvomsorg

Jeg har for mange år siden haft stress og jeg uddannede mig derefter i mindfulness, meditation og positiv tænkning. Som underviser føler jeg en enorm glæde ved at dele de nemme teknikker.

Min mand døde i efteråret 2023 og det lærte mig vigtigheden af at gøre gode ting for mig selv i meget pressede situationer.

Jeg har arbejdet med IT i mange år på travle projekter i storrum. Jeg lærte simple metoder, så arbejdsdagen føltes lettere og der var mere energi bagefter. Jeg  underviste også mine kollegaer i metoderne og oplevede hvor nemt det kan være at give sig selv ro i en travl hverdag.

Jeg lægger vægt på, at undervisningen føles let, at stemningen er uformel og at teknikkerne er nemme og praktiske i hverdagen.

 

Jeg holder kurser løbende igennem mit firma Mind Break. Jeg underviser også i positiv tænkning. Og jeg tilbyder healing og clairvoyance.

Yoga instruktør Sussie Jensen

Søndag morgen underviser skønne Sussie Jensen i blid og dejlig yoga. 

Hun har i mange år undervist yoga på store og små hold og hun uddanner også yoga instruktører. 

Hun underviser mest i

  • hatha yoga med åndedrætsøvelser, 
  • restorativ yoga – yoga i hvile og
  • yinyoga i den mildeste form

Vil du høre nærmere?

2 + 12 =

!Overnatning

Det er muligt at leje to værelser i det hus, hvor undervisningen foregår – og hvor jeg bor. Det er også muligt at leje to værelser i nabohuset. Der er først til mølle. Værelsesprisen er ikke inkluderet i prisen for retreatet.

Der er også mulighed for at slå telt op i haven, leje et hus i nærheden, bo på hotel eller B&B.

Værelse 1 reserveret!

Værelset er i det hus, hvor undervisningen foregår.  Det er dejlig roligt og med udsigt til haven. Sengen er skøn at ligge i. Gæster fortæller, at de sover rigtig godt i sengen. Badeværelset er delt. 

Sengen måler 120 cm.

Pris pr. nat: 250 kr.

Værelse 2 reserveret!

Værelse 2 er i det hus, hvor undervisningen foregår. Det er en fin lille oase med udsigt til haven. Gæster fortæller, at de sover rigtig godt her. Badeværelset er delt.

Der er to senge. Hver seng måler 80 cm og foldes ud.

Pris pr. nat: 150 kr.

Værelse 3

Værelse 3 er i nabohuset kun 10 m. fra det sted, hvor undervisningen foregår. I værelset er der en behagelig dobbeltseng på 140 cm. Badeværelset deles.  

Værelse 4

Værelse 4 er i nabohuset kun 10 m. fra det sted, hvor undervisningen foregår. I værelset er der en behagelig dobbeltseng på 140 cm. Badeværelset deles.  

“Skønne timer med dygtige Benedicte som underviser/facilitator og med fokus på selvomsorg. Rart at det er ok og meningen med kurset at have opmærksomheden hjemme hos sig selv, så der er plads til at undersøge, hvad der er den gode metode for mig. Dejlig rolig dag med mange forskellige øvelser. Kan varmt anbefale kurser hos Benedicte som fint og nærværende veksler mellem metoder/øvelser og hverdagseksempler at forstå ud fra”

Henriette

Lokation (ca. 1 time fra København) 

 

 

 Slåenvej 1, Bønsvig Strand, 4720 Præstø 

 

 

https://maps.app.goo.gl/1XTaEayEhdoEZF8n6

Det vil jeg ikke gå glip af!

“Jeg har deltaget i Mindfulness kurset hos Benedicte henover foråret, og har hver gang glædet mig til at komme næste gang. Over seks gange blev vi introduceret til- og fik prøvet mange forskellige typer mindfulness meditationer, som dels blev holdt indenfor- dels udenfor i naturen ved en fredfyldt lille sø. Vi fik også en del teori med, sparring og gode idéer til hver især at få det ind i vores hverdag. Hyggeligt at møde de andre søde deltagere, men bedst af alt var den ro, accept og professionelle tilgang man blev mødt med af Benedicte, hvilket for mit vedkommende betød at jeg for første gang har prøvet at koble fuldstændigt af under meditation – og have det rigtig rart bagefter. Jeg kan varmt anbefale at gå hos Benedicte, som jeg finder utroligt tillidsvækkende”

Helle

“Tusind tak for en rigtig dejlig eftermiddag med en rigtig god oplevelse: Rigtig gode mindfulness seancer, god variation, positiv tænkning og selvomsorg krydret med din SÅ behagelige stemme. Langsom gang var også super, hvor jeg også kom helt ned i tempo og var tanketom. Jeg vil holde øje med dine fremtidige kurser”

Susanne

“Kurset var godt skruet sammen med gode øvelser, hvor der var rum for alle slags oplevelser, og hvor ingenting var forkert og alt blev mødt kærligt og rummeligt. Benedicte er autentisk, humoristisk og fører én gennem øvelserne med lethed og varme”

Anonym

“Tusind tak for en rigtig dejlig og mindful dag i går i fantastiske rammer. Det var virkeligt skønt det hele”

Susanne Lyngholm

“Jeg har deltaget i kurset og haft stor glæde og udbytte af Benedictes undervisning. Det har været et skønt frikvarter, og hver gang er jeg gået hjem med fornyet energi. Benedicte har formået at skabe et meget trygt rum, hvor der udover øvelser har været gode snakke. Kurset har giver mig masser af lyst til at fortsætte mindfulness”

Chanette Bønvad