Meditation og tankemylder

Tankemylder sker fordi de fleste af os ikke lærer, at vi kan styre vores tanker. Derfor lærer vi heller ikke hvordan vi kan håndtere dem. I Østen har man i mange år undervist i og praktiseret meditation netop for at for at lære folk at styre tanker. De erfaringer er ved at blive udbredt i Vesten i disse år.

Du kan også nemt lære at meditere. Det vigtigste er bevidstheden om, at det kan lade sig gøre. Den har du allerede. Det næste er teknikker og træning i at håndtere tankemylderet og de mange tanker. Det tager ikke lang tid før du kan mærke forandringerne.

Du kan nemt integrere meditation i din hverdag. Forskning viser, at kun 12 minutter dagligt kan gøre store forandringer. Og bare 5 minutter er langt bedre end ingenting.

Jeg lægger vægt på at undervise i meditationer, der er nemme at bruge i hverdagen. Jeg tror på, at jo mere praktiske og jordnære meditationerne er, jo mere får vi brugt dem.

I starten kan det virke, som om der kommer endnu mere tankemylder, men det er fordi du bliver opmærksom på, hvor mange tanker der er. Det er ikke, fordi det bliver værre.

Meditationskurser

Du kan lære at meditere på et af mine kurser. Jeg underviser i meditation som en naturlig del af teknikkerne indenfor mindfulness. Mindfulness giver et perspektiv, en måde at være til på. Meditation giver teknikkerne til at praktisere mindfulness.

Du kan også lytte til guidede online meditationer, som du kan bruge i dit eget tempo, når du har tid og behov for det. Når meditationen er guidet, er det meget nemmere at meditere fokuseret og du bliver mindet om, hvad du kan gøre.

Se meditationskurser her

Online guidet meditation

Du kan lære at meditere ved at lytte til guidede meditationer i dit eget tempo når du har tid og lyst.

Se online meditationer her